divendres, 6 de novembre del 2015

Pecados de mi padre

Ara que Colòmbia enfila la recta final de les negociacions amb les FARC i la tan desitjada pau està a tocar dels dits, recordem la història de Sebastián Marroquín, l'únic fill de Pablo Escobar. Sebastián ens explica la seva perspectiva d'un dels personatges més paradigmàtics i coneguts del país llatinoamericà, exponent de la situació de guerra, violència i segrest de la vida política per part de la munió d'interessos creuats. A la Colòmbia on va viure el Sebastian nen, en Pablo tenia tant de poder com per canviar la constitució o construir-se la seva pròpia presó. I tanmateix, no va poder escapar, ni ell ni el seu fill, de la violència que va ajudar a generar. 
En Sebastian assumeix sense embuts la seva identitat i l'afecte a la figura del seu pare, alhora que s'enfronta a un procés de reconciliació i perdó amb les victimes d'en Pablo Escobar, semblant al que passarà la societat colombiana, salvant totes les distàncies.

Veniu aquest divendres a veure'l, com sempre, a les 21.30h a Múrcia, 24 (metro Navas). Recordeu confirmar a docsandpasta@gmail.com si voleu sopar, si no, veniu quan volgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada